Om os

Dansk Design Håndlavet i Danmark

Vi har siden 2013 designet og håndlavet Lion Jewels smykker. Vi har gennem årene samlet erfaring omkring arbejdsmetoder og materialer. Vores mest anvendte basis materiale er kirurgisk stål. Vi har valgt kirurgisk stål fordi det er det mest holdbare materiale, det er nikkelfrit og bruges blandt andet af sundhedssektoren i forbindelse med udskiftning af hofter, knæ og ved samling arme og ben efter brud. Dette materiale frastødes ikke af den menneskelige krop. Vores forgyldning og forsølvning holder også væsentlig bedre på kirurgisk stål end på f.eks. sølv. Lige bortset fra vedhæng, banglets og solbriller så håndlaver vi alle andre smykker i vores produktionslokaler i Virum. Dette betyder at du får designet et helt unikt smykke, produceret og håndlavet personligt til dig. Dette betyder også at vi ikke lagerfører færdige smykker som bare tages fra en hylde og sendes til dig, men at vi bruger 2-6 hverdage på at producere smykket specielt til dig.

Denne fremstillingsmetode giver dig til gengæld også den mulighed for at få fremstillet et helt unikt smykke ud fra din egne ideer og smag. Det vil sige at du kan besøge vores butik i Virum eller kontakte os telefonisk på 70701516, på mail salg@lionjewls.dk eller via en PB på FaceBook, med henblik på at drøfte muligheden for at få designet dit eget smykke. Du kan desuden få lasergravet smykker, ligesom vi også laver lædernøgleringe og kuffertmærke med tekst og logoer.

Smykker og Accessories fra kun

 

0 kr.
Trustpilot

 

0.6
Følgere på FaceBook

 

0
  • Spirituelle og religiøse smykker

    Vi har et meget stort udvalg i spirituelle smykker. AUM, Buddha, Chakra samt Infinity smykker. Vi har desuden et stort udvalg i religiøse smykker.

  • Lasergravering og Folietryk

    Vi lasergraverer tekster og logoer mv. på smykker og vedhæng. Vi graverer især mange dogtags med personlige tekster og logoer. Lasergravering af smykker kan kun laves i sort tryk. Vi laver også personlige nøglering og kuffert mærker som enten er lasergraveret eller trykt med folie i stort udvalg af farver.

  • Stort materiale udvalg

    Vi har mere 300 forskellige perler som vi kan producere armbånd og halskæder ud fra. Vi har 64 farver tråd, hvor både ydre og inder tråd er farvet i samme arbejdsgang for at sikre en ensartethed. Vi har mere end 300 forskellige vedhæng, vi vil påstår at vi er den butik i Danmark med det største udvalg af vedhæng. Vi har et stort udvalg af farver i læder til produktion af armbånd, halskæder, nøgleringe og kuffertmærker. Bemærk at de de produkter du ser i vores webshop kun er et lille udvalg og eksempler på produkter vi laver. Kontakt os meget gerne med spørgsmål og ønsker.

Vores butik i Lyngby - Sælger modetøj samt et begrænset udvalg af Smykker, ure, solbriller og Accessories

Lion Fashion

Lyngby Hovedgade 11 A

2800 Kgs. Lyngby

 

Åbningstider

 

Mandag-Fredag kl. 10:00-17:30

Lørdag kl. 10:00-15:00

Søndag lukket

 

Smykker, ure, solbriller og Accessories sælges også online i større udvalg her i webshoppen

 

Kundeservice

Telefon 7070 1516

Email kundeservice@lionjewels.dk

 

Åbningstider kundeservice - Ved telefonisk kontakt eller kontakt pr. mail, som vi besvarer inden for 72 timer i hverdagen

 

Tirsdag-Fredag kl. 11:00-17:00

To Top