Handelsbetingelser

Vores generelle Handels- og reklamationsbetingelser:

Virksomhedsoplysninger

Lion Jewels ApS 

Lyngby Hovedgade 11 A

2800 Kgs. Lyngby

CVR. 37698059

Mail kundeservice@lionjewels.dk

Telefon 70701516 - Kundeservice telefoniske åbningstid er tirsdag-fredag kl. 11:00-17:00. Ved telefonisk kontakt eller kontakt pr. mail, som vi besvarer inden for 72 timer i hverdagen

Bestilling

Bestillinger kan foretages i vores webbutik på adressen www.lionjewels.dk, via telefonisk henvendelse til vores kundeservice på telefon 7070 1516 eller på e-mail til kundeservice på kundeservice@lionjewels.dk. Sker bestillingen via vores hjemmeside får du straks en bekræftelse på e-mail. Skulle du imod forventning ikke modtage bekræftelsen indenfor 15 minutter, så tjek din mappe for uønsket mails. Skulle du stadig ikke have modtaget bekræftelsen, så kontakt venligst kundeservice på telefon eller e-mail.

Levering og leveringstid

Produktionstid/Leveringstid

Alle produkter håndlaves i Danmark på bestilling når du afgiver ordren til os, dvs. at vi ikke lagerfører færdige smykker. Det har den fordel at du kan designe dine egne produkter og sammensætte lige præcis de perler, vedhæng mv. uden du betaler ekstra. Dog kan der naturligvis være prisforskel på de perler og kugler du vælger. Produktionstiden og leveringstiden på produkter hvor materialerne er på lager er 2-6 hverdage. Bestillinger modtaget i weekenden, helligdage eller på hverdage efter kl. 12:00 behandles efterfølgende hverdag. Leveringstiden er dog 5-10 hverdage hvis gravering indgår på ordren. Leveringstiden på graveringer regnes fra den dag hvor korrekturen er godkendt af kunden. Under udsalg og op til højtider som jul m.m. kan produktionstiden være lidt længere. Efter færdig produktion af smykket overføres ordren til levering og forsendelse. Med hverdage menes mandag-fredag, dvs. lørdag, søndag og helligdage ikke medregnes.

Betaling

Alle priser er danske kroner og er incl. 25% moms.

Du kan betale med Visa/Dankort, VisaCard, MasterCard, Visa Electron, Visa Debet, MasterCard Debet og MobilePay. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes, dog reserveres beløbet på din konto hvis du har Visa Electron, Visa Debet eller MasterCard Debet, dette skyldes at du har et kort med saldokontrol, det er derfor din bank der reserverer beløbet og ikke os. Lion Jewels krypterer alle dine kortoplysninger med  SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende, inklusive Lion Jewels, ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen til os.

Annullerer du dit køb tilbagefører vi beløbet på dit kort, eller overfører beløbet til din bankkonto, på samme måde som du har betalt os.

Hvis du ikke har mulighed for at betale med kreditkort, har du også en mulighed for at foretage en bankoverførsel til os.N B! Ved denne betalingsform er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Vores konto i Danske Bank – Reg. nr. 3409 Konto nr. 0011 898 165

Kontohaver: Lion Jewels ApS CVR nr. 37698059

Alternativt kan vi tilbyde delbetaling via vores finansielle samarbejdspartner ViaBill A/S. Betingelserne for denne finansieringsform finder du her www.viabill.com/terms 

Alle henvendelse vedrørende betaling af afdrag mv. skal rettes til ViaBill A/S.

Returret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del. 
 
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@lionjewels.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis I vil give jeres kunder mulighed for at fortryde en del af købet, kan I indsætte nedenstående sætning, og derefter vælge en af de to måder nedenfor

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Ingen fortrydelsesret

Varer som er specielt fremstillet, graveret eller udført efter kundens ønske/design tages ikke retur, med mindre andet er skriftligt aftalt. Varer der er købt i forbindelse med besøg i vores butik tages ikke retur med mindre andet er skriftligt aftalt.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

Varen sendes til:

Lion Jewels ApS
Lyngby Hovedgade 11 A
2800 Kgs. Lyngby
 
Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse i butikkens åbningstid som er:

Mandag-Fredag kl. 10:00-17:30
Lørdag kl. 10:00-14:00
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 24 måneder efter købet.

Lion Jewels forbeholder sig retten til at få varen repareret, ombyttet eller refundere købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt daglig slidtage.

Du må ikke udsætte smykkerne for fugtighed og vand i form af bad, strandvand eller svømmebassin. Du må ikke bruge smykkerne i forbindelse dyrkning af sport og fitness, da sved indeholder salt og syre.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

 Varen sendes til:

Lion Jewels ApS
Lyngby Hovedgade 11 A
2800 Kgs. Lyngby
 
Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse i butikkens åbningstid som er:

Mandag-Fredag kl. 10:00-17:30
Lørdag kl. 10:00-14:00
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer desuden IP-adressen hvorfra købet er foretaget. Skulle købet vise sig at være falsk, benytter vi denne oplysning om IP-adressen i forbindelse med politianmeldelse.
 
Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 
 
Personoplysningerne registreres hos Lion Jewels ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.lionjewels.dk er Lion Jewels ApS. 
 
Som registreret hos Lion Jewels ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: kundeservice@lionjewel.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på kundeservice@lionjewels.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - ec.europa.eu/odr    
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 08.11.2022

 

 

Standardfortrydelsesformular

 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

  

Til:

 

Lion Jewels ApS

Lyngby Hovedgade 11 A

2800 Kgs. Lyngby

E-mail: kundeservice@lionjewels.dk

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

 

__________________________________________________________________________________

 

__________________________________________________________________________________

 

__________________________________________________________________________________

 

__________________________________________________________________________________

 

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

  

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

 

 

To Top