Produktion, forsendelse og levering

Her nogle få praktiske ting du skal vide imens du venter på din ordre:
 • Vi håndlaver smykker efter ordre. Vi lagerfører ikke færdige smykker. Vi er 2-6 hverdage om at producere din ordre. Med hverdage mener vi Mandag - Fredag.
 • Forsendelsen håndteres af DAO og starter når du har modtaget Track n Tracenummeret på mail og SMS. DAO er typisk to dage om at levere ordren til den nærmeste pakkeshop, hvor du skal hente ordren.
 • Der kan undtagelsesvis forekomme længere produktionstid op til højtider som Påske, Pinse, Jul og Nytår.
 • Indeholder din ordre gravering, så vær opmærksom på at vi ikke går i gang med ordren før du har godkendt korrekturen til graveringen.
 1. Hvad koster forsendelsen?

  Vores standardpris for pakker til hele Danmark er 49,00 kr. hvis du køber for under 500,00 kr. Hvis du derimod køber for over 500,00 kr. så kvitterer vi med gratis forsendelse.

 2. Kan jeg spore min ordre?

  Ja, lige så snart vi har sendt dig Track n Trace nummeret på mail og SMS, så kan du spore og følge pakken hele vejen fra os og til din nærmeste pakkeshop.

 3. Hvor bliver min ordre sendt fra og kan jeg eventuelt selv hente den hos jer?

  Alle ordre bliver sendt fra vores lager og produktion, det vil ikke være muligt at afhente der. Men du kan godt kontakte os hvis du ønsker selv at hente ordren i vores butik LION FASHION i Lyngby. Ingen ordre kan dog afhentes uden forudgående aftale med os.

To Top