Lion Jewels - Håndlavet Smykker - Dansk Design |

Din indkøbskurv er tom.

Tips og Info

 

Materialer:

 

Forgyldt, Rosegold forgyldt eller forsølvet rustfri stål er et meget holdbart materiale som enten er elektroplated, IP-Plated eller PVD plated hvilket giver en meget holdbar overflade. Hvis materialet ikke er omtalt i vores webshop som sølv er det stål.

Forgyldt, Rosegold forgyldt eller Rhodium belagt Sterlingsølv er et materiale som består af 925 sterling sølv som er belagt med et af de tre materialer, hvilket giver en god og solid holdbarhed.

Guld Double er et materiale som består af 925 sterling sølv som er forgyldt mekanisk to gange ved at rulle belægningen på basis materialet, dette giver en god og solid holdbarhed.

Lion Jewels benytter ikke materieler som Messing, Tin, Alloy eller Tibet sølv i vores produkter.

Perlernes farve, form og størrelse er meget forskellige og vil afvige og variere i forhold til vores produktbilleder.

CZ Diamant/CZ Diamonds også kaldet Cubic Zirkonia, er en syntetisk fremstillet sten. CZ-sten har en hårdhedsværdi på 8,5 og har smukke glimtende reflekterende farver. Til sammenligning kan oplyses at ægte diamanter regnes for det hårdeste mineral og har en hårdhedsværdi på 10, hvor f.eks. rav har en hårdhedsværdi på 2-4. CZ Diamanter anvendes af mange smykkeproducenter som erstatning for dyre og ægte sten, på grund af de smukke farver og den høje kvalitet.

Alle smykkedele vil ændre overflade, nuance og farve uanset hvor godt De passer på deres smykker.

Ure


Vejledning omkring vandtæthed af ure.

Begrebet vandtæthed henviser til kassen på uret - altså i hvilket omfang urværket inden i uret er beskyttet mod vand udefra. Således er læderremme, sten i lænken mv. ikke omfattet af begrebet, og vi anbefaler altid, at man ikke udsætter denne slags ure for vand.

At dit nye ur er angivet til at have en vandtæthed på 3, 5, eller 10 ATM betyder ikke nødvendigvis, at du kan dykke med uret. Se den følgende forklaring af vandtæthed, og find ud af hvor meget vand dit ur kan eller bør udsættes for.


Uret er vandtæt til:

3 ATM (3 bar / 30 meter): Uret tåler stænk og regndråber i mindre omfang ved almindeligt brug, Men uret er ikke vandtæt til.brusebad eller badning

5 ATM: (5 bar / 50 meter): Uret tåler stænk, regndråber i mindre omfang samt håndvask ved almindeligt brug, men er ikke vandtæt til brusebad eller badning.

10 ATM (10 bar / 100 meter): Uret er vandtæt til brusebad, badning og snorkeldykning - dog ikke til trykluftsdykning.

20 ATM (20 bar / 200 meter): Uret tåler trykluftsdykning.

30 ATM (30 bar / 300 meter): Uret tåler trykluftsdykning.

Vandskader og på ure under 10 ATM er ikke omfattet af garanti eller reklamationsretten. Vandskader og på ure er over 20 ATM er ikke omfattet af garanti eller reklamationsretten, såfremt der er fortaget uautoriseret indgrebet i uret..


Et vandtæt ur sikre:

- Uret imod støvpartkler ikke kan komme ind i uret
- At du kan bære dit ur i regnvejr
- At du kan vaske hænder uden at tage uret af


Her følger en række betragtninger vedrørende vandtæthed efter DIN 8310

- Vandtæthed er ikke en blivende egenskab ved dit ur. Pakninger og tætningsringe ældes med tiden.
  Dvs. de nedbrydes af varme, sæbe, klor, sved og andre påvirkninger.

- Såfremt de vandtætte egenskaber ønskes bibeholdt, bør du kontrollere dit ur årligt og især før større belastninger.

- Ved svømning og udspring, kan urets pakninger kortvarigt blive udsat for et højere tryk end prøvetrykket.

- Især ved svømning efter solbadning, hvor uret pludselig afkøles, kan der opstå undertryk i uret, hvilket nedsætter urets
  normale vandtæthed.

- Ved udskiftning af batteri eller anden service på uret, er det vigtigt, at alle pakninger udskiftes og uret efterfølgende trykprøves.

- Hvis der dannes kondens (dug på indersiden af glasset), bør uret straks bringes til en faguddannet urmager. Dette for at sikre at der ikke sker varig skade på uret. Fugtskader på ure er ikke omfattet af garanti eller reklamationsretten.

Hvis et vandtæt ur bruges i saltvand bør det efterfølgende skylles i ferskvand og lægges til tørring.

Vandtæthed er desværre ikke en blivende egenskab ved dit ur, da pakninger og tætningsringe ældes med tiden. Dette skyldes bl.a. påvirkningen fra sæbe, sved og varme. For at være sikker på urets vandtæthed kan det derfor være en god idé at få uret serviceret én gang om året.


Beskrivelser og søgninger:

Materiale beskrivelser  er på engelsk da der ofte ikke findes danske navne for de forskellige perler og smykkedele.

Søgninger på perler kan foretages ved at trykke på perlens navn, hermed vil alle armbånd og halskæder med denne type perle komme frem i et søgeresultatet.

Detaljer på billeder forstørres ved at føre musen hen over billedet.

 

Er De i tvivl eller har brug for hjælp så kontakt kundeservice:

 

Telefon 7070 1516

kundeservice@lionjewels.dk